Skip to main content

follow us

Showing posts with label Basa Sunda. Show all posts
Showing posts with label Basa Sunda. Show all posts
Pengertian Carita Pantun  - Carita pantun atawa lalakon pantun nyaeta carita rekaan anu dilalakonkeun ku juru pantun dina pagelaran ruata...